0 - 0,00

No products in the cart.

Camino Boeken en Camino Films

Na een stevige wandeling (of op een luie dag ;-)) heerlijk wegdromen op de bank met een boek of een goede film, daar is niets mis mee. Op deze pagina geven we je een overzicht van Camino Boeken en Camino Films die allemaal op een of andere manier met de Camino naar Santiago de Compostela te maken hebben.

Voor elk wat wils: reisverhalen, romans, leerboeken, docu’s of leuke films. Het brengt je allemaal weer even terug op de Camino óf helpt je om in de stemming te komen voor je aanstaande Camino.

Klik je op een link dan wordt je gebracht naar de site van bol.com. Ga je tot aankoop over dan ontvangen wij (zonder dat het jou iets extra’s kost) daar een kleine vergoeding voor (centenwerk maar alle kleine beetjes helpen ons deze website te onderhouden).

Als je niet weet met welke je moet beginnen hebben we 4 tips:

  1. Kijk de film The Way met Martin Sheen. Deze heeft eigenhandig bij elke premiere in een specifiek land een enorm aantal pelgrims geïnspireerd om de Camino naar Santiago te lopen.
  2. Lees het boek Op hoge hakken naar Santiago van Cathelijne Paulus.  Gegarandeerd lachen én inspirerend!
  3. Lees het boek Ik ben er even niet van Hape Kerkeling. Wederom humor en verantwoordelijk voor het enorm laten toenemen van Duitstalige pelgrims op de Camino.
  4. Leer Pelgrim Spaans met het boekje Camino Lingo van Reinette Novoa en onze eigen Mieke Schrieks
  5. Speel een gezellig bordspel als echt pelgrimeren even niet mogelijk is :-).

 

Veel plezier!

Camino Boeken

Spellen

Reisverhalen en Romans

Camino Foodies

Camino Boeken om Spaans te leren

Camino Films en Documentaires

Reisgidsen